Oneway Esport

Motiver eleverne tilbage i fællesskabet med vores totalkoncept.

Oneway Total – et esportskoncept til specialområdet og mellemformer

Visionen

Mange af vores unge er interesserede i computerspil og kan fordybe sig i timevis. Traditionelt har dette været set som en distraktion i forhold til læring og deltagelse i undervisningen. Tanken bag esportskonceptet fra Oneway Esport er at vende problemstillingen om. I stedet for at computerspil bliver set som et problem, tager konceptet afsæt i denne interesse og bygger et forløb om den enkelte, hvor ressourcer og kompetencer inden for computerspil omfavnes. Der er fokus på brug af- og forståelse for teknologi, samtidig med at der også er plads til computerspil. Det overordnede mål er at give sårbare unge, motivationen og redskaberne til at skabe en erhvervskarriere eller på anden vis finde varig beskæftigelse efter endt uddannelse.

Resultater

Konceptet blev første gang implementeret i en klasse på Randers Specialskole, og har kørt i sin nuværende form siden sommeren 2020. På baggrund af de massive resultater er konceptet bredt ud til flere skoler fra sommeren 2021, blandt andet med økonomisk støtte fra ELRO-Fonden. Et uddrag af resultaterne med konceptet: - 547% i gennemsnitlig stigning i deltagelsen for målbare elever - 80% af skolevægringselever tilbage i skolefællesskabet - Mærkbar stigning i trivsel både i skolen og i hjemmet

Fra forsørgelse til beskæftigelse

Med en holistisk tilgang til læring, hvor trivsel, personlig udvikling, faglig- samt kompetenceudvikling er i fokus, er det vores håb at eleverne generelt udvikler lysten til et langt liv med læring og bevægelse. Ved at introducere dem til forskellige forløb inden for deres interessefelt, er det yderligere vores håb, at nogle finder den særinteresse som på sigt kan blive deres levevej.

Download Whitepaper

Oneway Esport

PlatformenShop

Kontakt

Oneway Esport Aps
Mariendalsvej 3
8940 Randers SV

kontakt@onewayesport.dk

CVR 40357165

© Oneway Esport 2021 - Alle rettigheder forbeholdt - Denne hjemmeside indeholder ingen cookies.